Afspraak maken

DSC07535.jpeg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Afspraak maken

Op dit moment zijn er 5 manieren om een afspraak te maken. 

1. Zelf online een afspraak inboeken. 

 

BELANGRIJK: LEES VOOR JE ONLINE GAAT INPLANNEN HET ONDERSTAANDE SVP 

  • Ben je een nieuwe cliënt? Dan raden we je aan 2 opeenvolgende tijdslots van 25 minuten te boeken. Kijk dus even voor dat je boekt of het aansluitende tijdslot na het door jouw te boeken tijdslot ook vrij is! Je zal dan 2 maal dit online aanmeldproces moeten doorlopen (niet inloggen). Dan hebben we tijd voor de intake, het onderzoek en een behandeling. Boek je maar 1 tijdslot in? Dan is er tijd voor de intake, het onderzoek en enkele adviezen. Voor de behandeling maken we dan een vervolg afspraak. Klik hier om een online afspraak te plannen.

  • Je bent al bekend bij Mind Your Motion. Dan is een enkele sessie van 25 minuten vaak al voldoende. Klik hier om een online afspraak te plannen.

  • Bij SPOED (bijv. Een acute kaakklacht i.o.d.) is een enkele sessie ook voldoende. Klik hier om een online afspraak te plannen

 

Zelf online doorplannen 

Je mag ook al 1 of 2 vervolgafspraken doorplannen, maximaal 1 afspraak per week. De meeste cliënten zien we eens in de 2 weken. Om deze afspraken in te plannen moet je het aanmeldproces weer doorlopen (niet inloggen). Klik hier om een online afspraak te plannen.

NB: Vergeten wanneer je iets online had in gepland? Je hebt een email bevestiging gehad van mijnzorgtoegang.nl. Zoek op die afzender in je mailbox. Het account werkt niet daarvoor op dit moment.

   

2. Bel naar 085-2007990

3. Stuur een Whats app bericht naar 0852007990.

4. Stuur een email naar info@mindyourmotion.nl

5. Vul het contactformulier onderaan de website in

DUO-behandelingen

Bij Mind Your Motion maken we ook gebruik van duobehandelingen. Dit betekent dat je zowel door Arjan als Robert wordt gezien voor dezelfde klacht(en). Immers zien 4 ogen meer dan 2. Daarnaast kan dit ook van pas komen als de beschikbaarheid van de door jou gewenste therapeut te wensen over laat, je bij de ander kan starten en toch door je gewenste therapeut op een later moment kan worden gezien.