top of page

Afspraak maken

DSC07535.jpeg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Afspraak maken

LET OP! UPDATE ONLINE INPLANNEN!

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om een afspraak te maken. Bij voorkeur online inplannen.

1. Zelf online een afspraak inboeken (goed lezen). 

 

Eerste afspraak plannen

  • Voor een nieuwe client of een nieuwe klacht nemen wij bij voorkeur 40 minuten tot max. 50 minuten de tijd*. Kies bij de keuze van het aandachtsgebied de op jou van toepassing zijnde klacht/therapie. Online plannen voor een eerste afspraak kan via deze link.

  • Je bent al bekend bij Mind Your Motion en hebt een nieuwe klacht. Dan is een enkele sessie vaak al voldoende. Selecteer bij de keuze van het aandachtsgebied “1. IK BEN AL EERDER GEWEEST”. Klik hier om een enkele afspraak te plannen.

 

Spoed afspraak plannen

Bij SPOED (bijv. Een acute kaakklacht i.o.d.) is een enkele sessie ook voldoende. Selecteer bij de keuze van het aandachtsgebied “1. SPOED”. Klik hier om een SPOED afspraak in te plannen.

 

Vervolg afspraak plannen

Je mag ook al 1 of 2 vervolgafspraken doorplannen, maximaal 1 afspraak per week.

Klik dan op deze link (oningelogd) en selecteer bij de keuze van het aandachtsgebied “1. Vervolgafspraak”.

 

Afspraak afzeggen of wijzigen

Tot 24 uur voor je afspraak is het mogelijk jouw afspraak online te annuleren of te wijzigen via je mijnzorgtoegang account. Lukt dit niet of niet binnen 24 uur? Geef het ons door middels het sturen van een reply op de bevestigingsmail en plan zo nodig alvast zelf een nieuwe afspraak. Lukt dit niet? Klik dan op deze link (oningelogd) en selecteer bij de keuze van het aandachtsgebied “1. Vervolgafspraak”.

 

NB: Vergeten wanneer je iets online had in gepland? Je hebt een email bevestiging gehad van mijnzorgtoegang.nl. Zoek op die afzender in je mailbox. Het account werkt niet daarvoor op dit moment.

   

2. Bel naar 085-2007990

3. Stuur een Whats app bericht naar 0852007990.

4. Stuur een email naar info@mindyourmotion.nl

5. Vul het contactformulier onderaan de website in

DUO-behandelingen

Bij Mind Your Motion maken we ook gebruik van duobehandelingen. Dit betekent dat je door 2 therapeuten wordt gezien voor dezelfde klacht(en). Immers zien 4 ogen meer dan 2. Daarnaast kan dit ook van pas komen als de beschikbaarheid van de door jou gewenste therapeut te wensen over laat, je bij de ander kan starten en toch door je gewenste therapeut op een later moment kan worden gezien.

* intake & behandeling, als je jouw behandelingen uit een aanvullend pakket voor fysiotherapie vergoed krijgt telt dit als 2 behandelingen

bottom of page