top of page

Over Cas

DSC08768.jpeg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Cas van Veldhuizen

Fysiotherapeut, manueeltherapeut, kaakfysiotherapeut, orofaciaal specialist, echografist MSK, en dry needling.

 

Mijn naam is Cas van Veldhuizen. Ik ben geboren in La Paz Bolivia en in Nederland opgegroeid. De reden dat ik fysiotherapeut ben geworden is dat ik door middel van analyseren en coachen mensen gezond wil laten bewegen.

 

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd van de Hogeschool van Amsterdam en ben ik gelijk begonnen met werken in Amsterdam. Hier heb ik veel gewerkt met dansers, modellen, expats en muzikale artiesten.  

In augustus 2022 heb ik mijn Master Manuele Therapie aan de SOMT gehaald. 

Door deze Master verdiep ik mij in het manueel mobiliseren van alle gewrichten en speciaal gericht op de wervelkolom. Verder ben ik opgeleid met de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de fysiotherapie en manuele therapie. Sinds 2020 maakt Dry Needling ook onderdeel uit van mijn behandelmethodes. Daarnaast heb ik de laatste jaren veel ervaring gedaan in het behandelen van klachten in de kaakregio (orofaciaal).

Met mijn kennis en vaardigheden, uw wensen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten kan ik samen met u een eigen behandelplan opstellen. Iedereen is anders, waar met een op maat gemaakt behandelplan beter resultaat wordt behaald.

 

“Sporten mag, genoeg bewegen is onmisbaar.”

 

Ik woon samen met mijn vriendin in het centrum van Amsterdam. Bewegen doe ik graag zoals (zaal)hockey, hardlopen met de hond, wielrennen en fitness. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de natuur te vinden of in een café waar sport wordt gekeken samen met vrienden. Verder ben ik een vakidioot en vind ik het leuk om vakliteratuur te lezen.

 

Als dit verhaal je aanspreekt maak dan hier direct een afspraak of stuur dan een mailtje naar cas@mindyourmotion.nl

 

Opleidingen en cursussen
Master manuele therapie (SOMT university Amersfoort)

Dry Needling wervelkolom, extremiteiten en kaakregio (Domburg)

Bachelor Fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam)

Management van craniofaciale dysfuncties en pijn (CRAFTA®)

Fysiotherapie in Sport

Duizeligheid Cursus (Physiotutors)

Echografie MSK

Cas van Veldhuizen is BIG-geregisteerd zorgverlener: 69924308804

bottom of page