top of page

Het team

DSC05816.jpg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut MSc, Kaakfysiotherapeut, Houdingstherapeut, Dry Needling, Echografist, Craniofaciaal Therapeut (CRAFTA®), Arbeidstherapeut.

Robert Kuizenga is in 2007 afgestudeerd aan de Academie Thim van der Laan als algemeen fysiotherapeut. Aansluitend heeft hij zijn diploma master manuele therapie behaald aan de SOMT. Vervolgens heeft Robert de master na master manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel afgerond. Daarnaast heeft Robert zich bekwaamd in dry needling, echografie en arbeidsfysiotherapie. Recent heeft Robert zijn certificaat als Craniofaciaal therapeut behaald (CRAFTA®). <lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, kaakspecialist, orofaciaal specialist, craniofaciaal therapeut & osteopaat i.o.

 

Arjan Breeuwsma werd in 2008 aangenomen bij het Korps Mariniers waar hij verschillende posities bekleedde; onder andere bij de afdeling fysieke training en sport.

De fikse blessure die hij opliep werd zijn motivatie om, naast zijn volledige baan bij het sportcentrum, de studie fysiotherapie te volgen bij THIM, de Internationale School voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Zijn kennis van en ervaring met de fysiek intensieve training van mariniers bleek van grote waarde toen hij bij het Korps Mariniers training en fysiotherapie met elkaar ging combineren.

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, manueeltherapeut, kaakfysiotherapeut, orofaciaal specialist en dry needling.

 

Mijn naam is Cas van Veldhuizen. Ik ben geboren in La Paz Bolivia en in Nederland opgegroeid. De reden dat ik fysiotherapeut ben geworden is dat ik door middel van analyseren en coachen mensen gezond wil laten bewegen.

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd van de Hogeschool van Amsterdam en ben ik gelijk begonnen met werken in Amsterdam. Hier heb ik veel gewerkt met dansers, modellen, expats en muzikale artiesten.  

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, manueeltherapeut Msc. en kaakspecialist

 

Het menselijk lichaam heeft mij altijd al geïnteresseerd. De passie voor bewegen en sporten ontstond in mijn tienerjaren toen ik aanraking kwam met krachttraining. Door verdieping in trainingsleer ontstond ook een enorme interesse in het menselijk lichaam. Hierbij was de stap snel om te beginnen met fysiotherapie, ondanks een korte uitstap hiervoor in bedrijfskunde.

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Holistisch arts gepromoveerd op darmproblemen en seksuoloog

 

Sophie Wessel is holistisch arts gepromoveerd op darmproblemen. In haar praktijk combineert ze reguliere geneeskunde met o.a. orthomoleculaire geneeskunde, darmtherapie en leefstijl. In 2020 heeft ze de opleiding Seksuologie afgerond en de opgedane kennis en inzichten past zij toe in haar praktijk. 

<lees verder>

DSC07689.jpeg
a8607aa8-8fe7-4a94-b222-b152ef4c103e-1.j

Daan Bredewout

fysio-/ manueeltherapeut en docent CRAFTA

Robert is attent, zorgzaam, maar vooral een vakman. Als collega specialist kan ik hem iedereen aanraden.

ricky.jpeg

Ricky van Odekerken

Logopediste bij Logopedie Oud West

Robert verstaat zijn vak goed! Hij is zeer vakkundig en stelt zijn cliënt altijd voor op. Dat blijkt uit persoonlijke aandacht en zorg. Fijne professional om mee samen te werken!

bottom of page