top of page

Het team

5EC45322-08B7-47E9-AF01-81F712BC0D49.jpeg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut MSc, Kaakfysiotherapeut, Houdingstherapeut, Dry Needling, Echografist, Craniofaciaal Therapeut (CRAFTA®), Arbeidstherapeut.

Robert Kuizenga is in 2007 afgestudeerd aan de Academie Thim van der Laan als algemeen fysiotherapeut. Aansluitend heeft hij zijn diploma master manuele therapie behaald aan de SOMT. Vervolgens heeft Robert de master na master manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel afgerond. Daarnaast heeft Robert zich bekwaamd in dry needling, echografie en arbeidsfysiotherapie. Recent heeft Robert zijn certificaat als Craniofaciaal therapeut behaald (CRAFTA®). <lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, manuele technieken, kaakfysiotherapeut, orofaciaal specialist en osteopaat i.o.

 

Hallo, ik ben Ole Verdoes, een toegewijde algemeen fysiotherapeut, afgestudeerd in 2021 aan de Hogeschool in Leiden. Gedreven door mijn passie voor voortdurende professionele groei, ben ik in 2022 begonnen met een opleiding osteopathie aan het college Sutherland in Amsterdam. Deze studie heeft mijn expertise als fysiotherapeut aanzienlijk verrijkt.

<lees verder>

Fysiotherapeute, manuele en oefentherapie, ervaring met kaakklachten, student psychologie. Spreekt goed Engels en redelijk Nederlands.

Hallo! Mijn naam is Zofia Sagnowska. Als fysiotherapeut en gepassioneerde student psychologie zet ik me in om te begrijpen hoe de menselijke geest en het lichaam samenwerken. Ik geloof dat dit geïntegreerde begrip me in staat stelt om een meer holistische behandeling te bieden. Ik werk graag met mensen en waardeer de individualiteit van elk persoon. 

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Fysiotherapeut, manueeltherapeut, kaakfysiotherapeut, orofaciaal specialist en dry needling.

 

Mijn naam is Cas van Veldhuizen. Ik ben geboren in La Paz Bolivia en in Nederland opgegroeid. De reden dat ik fysiotherapeut ben geworden is dat ik door middel van analyseren en coachen mensen gezond wil laten bewegen.

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd van de Hogeschool van Amsterdam en ben ik gelijk begonnen met werken in Amsterdam. Hier heb ik veel gewerkt met dansers, modellen, expats en muzikale artiesten.  

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Holistisch arts gepromoveerd op darmproblemen en seksuoloog

 

Sophie Wessel is holistisch arts gepromoveerd op darmproblemen. In haar praktijk combineert ze reguliere geneeskunde met o.a. orthomoleculaire geneeskunde, darmtherapie en leefstijl. In 2020 heeft ze de opleiding Seksuologie afgerond en de opgedane kennis en inzichten past zij toe in haar praktijk. 

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Osteopaat, Fysiotherapeut, kaakspecialist, orofaciaal specialist, craniofaciaal therapeut.

 

Arjan is gestopt als fysiotherapeut en werkt nu in hetzelfde holistische medisch centrum als osteopaat in de praktijk Amsterdam Osteo Osteopathie. De kracht van osteopathie ligt in zijn holistische benadering, waarbij meerdere systemen worden behandeld. Met een langere behandelduur van maximaal 45 minuten is het mogelijk om de oorzaak van de klacht effectief aan te pakken. Benieuwd of osteopathie iets voor jou is? Klik hier om naar de website van Amsterdam Osteo te gaan voor meer informatie of om een afspraak osteopathie te maken.

DSC07689.jpeg
a8607aa8-8fe7-4a94-b222-b152ef4c103e-1.j

Daan Bredewout

fysio-/ manueeltherapeut en docent CRAFTA

Robert is attent, zorgzaam, maar vooral een vakman. Als collega specialist kan ik hem iedereen aanraden.

ricky.jpeg

Ricky van Odekerken

Logopediste bij Logopedie Oud West

Robert verstaat zijn vak goed! Hij is zeer vakkundig en stelt zijn cliënt altijd voor op. Dat blijkt uit persoonlijke aandacht en zorg. Fijne professional om mee samen te werken!

bottom of page