top of page

Over Ole

Ole Verdoes Fysiotherapeut kaakspecialist .JPEG
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Ole Verdoes

Fysiotherapeut, manuele technieken, osteopaat i.o., ervaring met kaakgerelateerde klachten

 

Hallo, ik ben Ole Verdoes, een toegewijde algemeen fysiotherapeut, afgestudeerd in 2021 aan de Hogeschool in Leiden. Gedreven door mijn passie voor voortdurende professionele groei, ben ik in 2022 begonnen met een opleiding osteopathie aan het college Sutherland in Amsterdam. Deze studie heeft mijn expertise als fysiotherapeut aanzienlijk verrijkt.

Als fysiotherapeut benader ik gezondheidszorg holistisch, waarbij ik altijd streef naar een diepgaand begrip van de unieke behoeften van elke patiënt. Mijn benadering in osteopathie accentueert dit verder door het hele lichaam in overweging te nemen. Ik geloof er sterk in dat het vinden van de onderliggende oorzaak van lichamelijke klachten cruciaal is voor effectieve behandeling en herstel. Samen met u onderzoek ik de oorsprong van uw klachten en werk ik aan een strategie om uw lichaam weer in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te stimuleren.

Mijn aanpak is gekenmerkt door een rustige, geduldige persoonlijkheid en een breed perspectief op lichaam en gezondheid. Hierdoor kan ik samen met u een persoonlijk en effectief behandelplan opstellen dat echt resultaat oplevert.

Ik ben trots om deel uit te maken van een gepassioneerd, multidisciplinair team. Deze dynamische omgeving is voor mij de perfecte plek om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien in dit fascinerende vakgebied. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en samen te streven naar uw optimale gezondheid en welzijn.

 

Als dit verhaal je aanspreekt maak dan hier direct een afspraak of stuur dan een mailtje naar ole@mindyourmotion.nl

Opleidingen en cursussen

HBO

Fysiotherapie, Hogeschool Leiden

Minor 3D wervelkolom, Hogeschool Leiden

 

Post-HBO

Osteopathie, College Sutherland Amsterdam

Manuele technieken wervelkolom en extremiteiten,

College Sutherland Amsterdam

Orthopedic physiotherapy of the spine, Physiotutors

Kaakspecialisatie intern MYM Amsterdam

Ole Verdoes is BIG-geregisteerd zorgverlener: 79930035704

bottom of page