top of page

Specialisaties

DSC07535.jpeg

Manuele therapie bij Mind Your Motion

 

Binnen de fysiotherapie biedt Mind Your Motion de verbijzondering manuele therapie. Het doel van manuele therapie is ervoor te zorgen dat je makkelijker kunt bewegen en daardoor beter kunt functioneren in het dagelijks leven. Om dit te bereiken gebruikt de manueeltherapeut vaak specifieke technieken zoals mobilisaties en manipulaties om de bewegelijkheid van je gewrichten te verbeteren. Het manipuleren wordt in de volksmond ook wel “kraken” genoemd.
 

<lees verder>

1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Kaakfysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, temporomandibulaire disfuncties(TMD) en Craniofaciale therapie (CRAFTA) Amsterdam

Mind Your Motion heeft een bijzondere interesse in nek-, kaak-, hoofdpijn- hals- en stemklachten


Tegenwoordig zijn klachten in deze regio van het lichaam vaker aan de orde van de dag. Deze klachten zijn veelal te wijten aan specifieke situaties en houdingen en die zijn meestal goed behandelbaar. Echter, een groot deel van deze klachten wordt ook als aspecifieke klacht gediagnosticeerd (zonder duidelijke oorzaak).
 

<lees verder>

Fysiotherapie bij bekkenklachten

 

Klachten aan het bekken komen veel voor. Denk hierbij aan problemen zoals bekkeninstabiliteit, klachten na de zwangerschap, pijn rond het staart- en schaambeen en uitstralende pijn in bil of been. In sommige gevallen zijn bekkendysfuncties verantwoordelijk voor lage rugklachten en zelfs nek- en/of kaakpijn.

 

<lees verder>

Dry needling Mind Your Motion fysiotherapie en manuele therapie Amsterdam 

 

Dry Needling is een behandelmethode die wordt toegepast vanuit de fysiotherapie om pijnklachten vanuit een spier (myofasciale triggerpoints) op een snelle en doeltreffende manier te verhelpen.

 

<lees verder>

Voice / Vocal Care

 

Robert Kuizenga is naast manueeltherapeut ook klassiek professioneel zanger. Als ervaringsdeskundige in de professionele zangwereld weet hij precies waar je als zanger tegen aan kan lopen. Hij is daarmee de ideale zorgverlener om je te helpen met jouw stemklachten en of zang-gerelateerde klachten.

 

<lees verder>

bottom of page