top of page

Over Arjan

IMG_1123.heic

Arjan Breeuwsma

Fysiotherapeut, kaakspecialist, orofaciaal specialist, craniofaciaal therapie (CRAFTA) & osteopaat i.o.

 

Arjan Breeuwsma werd in 2008 aangenomen bij het Korps Mariniers waar hij verschillende posities bekleedde; onder andere bij de afdeling fysieke training en sport.

De fikse blessure die hij opliep werd zijn motivatie om, naast zijn volledige baan bij het sportcentrum, de studie fysiotherapie te volgen bij THIM, de Internationale School voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Zijn kennis van en ervaring met de fysiek intensieve training van mariniers bleek van grote waarde toen hij bij het Korps Mariniers training en fysiotherapie met elkaar ging combineren.

 

Kenmerkend voor zijn aanpak is dat hij zijn cliënten helpt door hen te stimuleren, motiveren en kennis met hen te delen. Hij gelooft niet in een ‘one size fits all’ methode. Elk behandelplan is ontwikkeld voor een specifieke behoefte en uitdaging en houdt rekening met je lifestyle. Een plan bevat een zorgvuldig ontwikkelde balans tussen ‘hands on’ behandeling en ‘hand off’ oefeningen en training. Voorwaarde voor succes is dat training als leuk wordt ervaren. Revalidatie is altijd hard werken. Daarvoor moet je iets meer doen van wat je wel kunt en minder van wat klachten veroorzaakt. Bij zijn holistische aanpak -waarbij hij niet alleen naar de fysieke maar ook mentale uitdagingen kijkt- stelt hij de mens centraal in zijn behandelplan en helpt hij hen bij het ontwikkelen van een sterke mindset. Samen met zijn cliënten bespreekt hij wat nodig is om met elkaar voor de missie te slagen. 

 

Zijn affiniteit met kaak-/hoofd-/nek- en halsklachten is te danken aan zijn nauwe samenwerking met Robert Kuizenga. De afgelopen jaren heeft Arjan wekelijks bij Robert meegelopen en verschillende interne trainingen gevolgd. Daarnaast heeft Arjan verschillende CRAFTA opleidingen gevolgd. 

 

Als dit verhaal je aanspreekt maak dan hier direct een afspraak of stuur dan een mailtje naar arjan@mindyourmotion.nl

 

Opleidingen en cursussen


Craniomandibulaire-, craniofaciale dysfuncties en het craniale zenuwstelsel (CRAFTA®)

Dry Needling wervelkolom, extremiteiten en kaakregio (OMT)

Manuele technieken extremiteiten en wervelkolom (IAO)
Fysiotherapeut, Internationale School voor Fysiotherapie (THIM)

Oro-myofunctionele therapie OMFT (Myoresearch)
Tactical training systems (EXOS)

Training specialist kaak-/hoofd-/nek- en halsklachten (Intern)

 

Op dit moment in opleiding tot

Osteopaat (IAO)

Arjan Breeuwsma is BIG-geregisteerd zorgverlener: 29928472304

bottom of page