top of page

Over Daniël 

3AF2CD5A-930C-4CF9-AA15-042AA433EA26.jpeg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Daniël van der Tol

Fysiotherapeut, manueeltherapeut Msc. en kaakspecialist

 

Het menselijk lichaam heeft mij altijd al geïnteresseerd. De passie voor bewegen en sporten ontstond in mijn tienerjaren toen ik aanraking kwam met krachttraining. Door verdieping in trainingsleer ontstond ook een enorme interesse in het menselijk lichaam. Hierbij was de stap snel om te beginnen met fysiotherapie, ondanks een korte uitstap hiervoor in bedrijfskunde. 

 

Therapie dient gericht te zijn op de wensen van de patiënt. Samen de juiste balans vinden en hierbij recente wetenschappelijke ontwikkelingen toepassen is dan ook een belangrijk onderdeel in gehele behandeling. Wat erg belangrijk is dat dit ook met een nodige dosis humor gedaan kan worden. Therapie is hard werken maar er moet ook zeker gelachen kunnen worden. Daarnaast is het ook belangrijk dat er aandacht is voor het geheel als persoon in de breedste zin. 

 

Een affiniteit met hoofd-, nek-, kaak- en schouderklachten komt door verdere verdieping tijdens studie en vrije tijd. Daarnaast heeft Daniël zich verder verdiept in duizeligheidsklachten en biedt hij ook vestibulaire revalidatie aan.

 

Daniël van der Tol is in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Hierna is hij gelijk doorgegaan met de masteropleiding Manueel therapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze heeft hij succesvol afgerond in 2022.

Als dit verhaal je aanspreekt maak dan hier direct een afspraak of stuur dan een mailtje naar daniel@mindyourmotion.nl

 

Opleidingen en cursussen
Master manuele therapie (SOMT university Amersfoort)

Bachelor Fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam)

Vestibulaire revalidatie duizeligheid en evenwichtsstoornissen (Physiotutors)

Management van craniofaciale dysfuncties en pijn (CRAFTA®)

Daniël van der Tol is BIG-geregisteerd zorgverlener: 39925749704

bottom of page