top of page

Over Zofia

Zofia Sagnowska Jaw physio.jpeg
1024x1024_fav_r_1024x1024_logomark.png

Zofia Sagnowska (ENG)

Fysiotherapeute, manuele en oefentherapie, ervaring met kaakklachten, student psychologie. Spreekt goed Engels en redelijk Nederlands.

Hallo! Mijn naam is Zofia Sagnowska. Als fysiotherapeut en gepassioneerde student psychologie zet ik me in om te begrijpen hoe de menselijke geest en het lichaam samenwerken. Ik geloof dat dit geïntegreerde begrip me in staat stelt om een meer holistische behandeling te bieden. Ik werk graag met mensen en waardeer de individualiteit van elk persoon. Samen zullen we doelen stellen, een gepersonaliseerd plan maken en dit aanpassen zoals nodig tijdens je reis naar een beter welzijn.

Ik kom uit Polen en ben naar Nederland verhuisd voor mijn opleiding. In 2021 ben ik afgestudeerd in fysiotherapie aan de Hanze Hoogeschool in Groningen, met een minor in Sportfysiotherapie. Tijdens mijn academische reis heb ik diverse stages voltooid om mijn expertise te vergroten. In Amsterdam richtte ik me op patiënten met schouderklachten. In Polen heb ik onschatbare ervaring opgedaan in een algemene revalidatiekliniek en heb ik als fysiotherapeut gewerkt met professionele dansers en orkestleden. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn bachelorstudie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ik mijn begrip van de menselijke geest verder verdiep.

Op persoonlijk vlak ben ik gepassioneerd over dans en sport. Ik heb mijn liefde voor dans gevolgd door veertien jaar training te volgen aan een balletschool in Polen en op te treden in de Krakow Opera. Buiten mijn professionele leven geniet ik van reizen, het verkennen van nieuwe plaatsen en het maken van wandeltochten. Daarnaast waardeer ik het eenvoudige genoegen van het kijken naar een goede show in mijn vrije tijd.

 

Als dit verhaal je aanspreekt maak dan hier direct een afspraak of stuur dan een mailtje naar Zofia@mindyourmotion.nl

Opleidingen en cursussen

HBO

Fysiotherapie, Hogeschool Amsterdam

 

Post-HBO

Kaakspecialisatie intern MYM Amsterdam

Op dit moment in opleiding

Psychologie, UVA

Zofia Sagnowska is BIG-geregisteerd zorgverlener: 

bottom of page